HTML

Ritka Válaszok

Minden ami kimaradt a Gyakorikérdések.hu-ról. © Minden jog fenntartva. Borókay Sámuel

Friss topikok

Archívum

Kitiltottak

2012.04.03. 10:52 Borókay Sámuel

 

 

 

 

 

 

 

Kitiltottak. A következő indoklással: Mivel az emberek nem szívesen olvasnak az igazságról, inkább el kell hallgattatni. Alul olvasható egy példája az intoleranciának, a totalitárius gondolkodásnak. Rémisztő, hogy a demokrácia korszakában hogyan is gondolkodnak egyesek:

"Tisztelt Felhasználónk!

A letiltás nem tévedés, nem téves lépés. Szinte kizárólag olyan kérdései vannak, amelyek sértőek és provokatívak. A gyakorikérdések.hu nem vitaoldal, nem fórum. A törölt kérdéseket átlagban 3-5 ember mindig jelentette, emelett e-mailt is kaptunk már arról, hogy töröljük a kérdéseit. Minden egyes törölt kérdésnél kapott figyelmeztetést, amely tartalmazta, hogy tiltásra is kerülhet a felhasználóneve, ha továbbra is folyamatosan provokatív kérdéseket tesz fel az oldalon.
A fentiek értelmében a tiltást nem oldjuk fel.

Üdvözlettel:
Gyakorikérdések.hu Moderátor"

 

Már pusztán 3-5 ember feljelentése elégséges ahhoz hogy egy népszerű kommentező törlésre kerüljön. Stagnáló Hazánkban lehetséges hogy a lakosság nem veszi észre, de a világot forradalmi hullám söpri végig, 1848-hoz hasonlóan. Mindenütt szétesnek a struktúrák, és összeomlanak a Politikai Korrektség falai. Kívánom hogy Magyarországon is véget érjen a szólásszabadság értelmetlen és buta korlátozása. Az Internet korszakában nem lehet többé elnémítani az Igazság Hangját. Az Igazság nem hallgat. Különféle kérdésekre itt lesznek találhatóak ésszerű, gyakorlatias válaszok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritkavalaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr784360779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiDéRc 2020.04.01. 20:51:03

Érzem a zsarnokságotok bűzét. Hallom bakancsaitok dobolását. Látom az általad behülyített embertömegeket. Átmegyünk rajtatok, de még mennyire hogy át! Harckocsival! Ássátok a sírotokat, szemetek! Nem hátrálunk meg! Az utolsó emberünkig küzdünk majd!
süti beállítások módosítása